De 10 beste winterzonbestemmingen: #1 GrenadaDe 10 beste winterzonbestemmingen: #1 Grenada

Samen met jou hebben we afgeteld naar de nummer één winterzonbestemming. Plekken waar je misschien niet gauw aan denkt, als je ‘even naar de zon’ wilt. Zo passeerde Tanzania de revue met zijn wildlife, maar zochten we het ook soms dichterbij in de Portugese Douro vallei.

Op nummer één staat Grenada, een bestemming die in de lijst met de vijftig beste reisbestemmingen voor 2018 staat van Travel + Leisure. En dat begrijpen wij wel: helder turquoise water, koraalriffen en een warme, gastvrije bevolking. Wie het eiland in februari bezoekt, op 7 februari om precies te zijn, kan ervaren hoe hier de dag wordt gevierd waarop Grenada onafhankelijk werd van het Verenigd Koninkrijk in 1974. Maar wees niet getreurd als je dit mist, dit paradijsje is heel het jaar door een uitstekende keuze.

Laat je inspireren door de complete top 10 winterzonbestemmingen.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.