Video: Air New Zealand scoort opnieuwVideo: Air New Zealand scoort opnieuw

Air New Zealand heeft een reputatie hoog te houden als het om safety video’s gaat. Voor de nieuwste video aan boord heeft de airline Katie Holmes en Cuba Gooding Jr. ingehuurd. De acteurs nemen de passagiers mee op een reis langs de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland, waarbij onderweg veiligheidsinstructies worden gegeven.

De nieuwste veiligheidsvideo, geïnspireerd op Alice in Wonderland, is binnen twee dagen tijd 12,3 miljoen keer bekeken. Dat betekent tevens een mooie promotie voor Nieuw-Zeeland als bestemming.

Air New Zealand heeft in de loop der jaren een behoorlijke collectie creatieve en veelbekeken serie safety video’s opgebouwd. Zo had de airline in 2015 een instructievideo die een parodie was op de filmserie Men in Black, met bekende rugbyspelers in de hoofdrol.
De meeste kijkers scoorde de airline met safety video’s die in het teken stonden van de film The Hobbit. De laatste in de serie van The Hobbit toont filmlocaties in Nieuw-Zeeland en laat figuren uit de bekende films van Lord of the Rings en The Hobbit zien. Ook daarmee maakte Air New Zealand veel reclame voor Nieuw-Zeeland als bestemming.

Bekijk hier de nieuwste safety video.

Bekijk hier The Men in Black.

Bekijk hier The Hobbit.

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.