5x culinair genieten in Breda voor bij je thuis

De knusse stad Breda

Inhoudsopgave

Helaas kunnen we niet meer genieten van een heerlijk wijntje en lokale gerechten in het buitenland, maar we kunnen het wel in huis halen! Elke week in de spotlight: vijf heerlijke restaurants waar je culinair kunt genieten, maar dan voor thuis. Met vandaag: de knusse stad Breda.

1. Proef de verschillende Aziatische smaken bij Tante Lein

Tante Lein in Breda is een Aziatisch streetfood restaurant waar je heerlijke gerechten vol kleuren en smaken kunt proberen. Van sushi tot saté en van Thaise garnalen tot Bao’s, bij Tante Lein vind je het allerbeste van Azië. De heerlijke streetfood kun je nu ook voor thuis bestellen. Ga voor de heerlijke Tokio veggie burger, poké bowl tonijn of Rendang van mama met rijst en verras je smaakpupillen.

2. Laat je verrassen door Il Bandito

Il Bandito is een Italiaans restaurant in Breda waar de authentieke houtoven van donderdag tot en met zondag vol vermogen brandt. Je kunt hier genieten van de lekkerste pizza’s, calzones, pasti en antipasti gecombineerd met een goed glas wijn. Het Italiaanse gevoel brengt het personeel met liefde naar je huis. Geniet van de all-time favourite Lasagne alla Bolognese, laat je verrassen door de smaken van Pizza Ettore en sluit af met de klassieke Tiramisu, huisgemaakt op traditionele wijze.

Geniet thuis van huisgemaakte Tiramisu
Tiramisu

3. Geniet van het leven met de gerechten van Colins

Colins is een restaurant in Breda dat de levensgenieter in jou weer naar boven haalt. Je kunt hier heerlijk lunchen, gezellig borrelen maar ook lekker dineren in een fijne sfeer. Die fijne sfeer kun je gelukkig nu ook in je eigen huis halen. Bestel een heerlijk flesje witte of rode wijn en ga voor het ‘Have it all’-menu. Samen met je tafelpartner kun jij genieten van een mix van bijna al het lekkers op het menu. Wat dacht je van teriyaki wings, Thaise Ribs, Zeeuwse frieten en een Caesar salade?

4. Haal de gezelligheid van Hemels in huis

In de luxe winkelstraat van Breda vind je het gezellige restaurant Hemels, bekend om haar rundercarpaccio met eendenleverkrullen. Iedere dag streven ze hier naar de beste kwaliteit, maar nu voor thuis! Wekelijks maakt het team een box met een heerlijk Hemels gerecht dat je thuis zelf kunt bereiden. Zo geniet je deze week van een verfrissende gazpacho en een Surf & Turf met groenten voor op de barbecue. Volg de bijgevoegde kookinstructies en binnen no-time geniet jij van een culinair menu!

Word je eigen chefkok in huis
Surf en Turf

5. Waan je in Griekenland door Griekse Tarverna Tasos

Houd jij van de Griekse keuken? Dan ben je bij Griekse Tarverna Tasos in Breda op de juiste plek. Bij het knusse restaurant kun je nu afhalen of laten bezorgen. Hierdoor kun je thuis genieten van huisgemaakte tzatziki, een Griekse salade en feta saganaki, maar ook van vleesschotels met gyros, souvlaki en bifteki. Vergeet niet een van de Griekse desserts te bestellen zoals Griekse yoghurt met walnoten en honing of de huisgemaakte baklava. Mythos bier erbij en Gia mas, oftewel proost!

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten