5x culinair genieten in Rotterdam voor bij je thuis

Inhoudsopgave

Helaas kunnen we niet meer genieten van een heerlijk wijntje en lokale gerechten in het buitenland, maar we kunnen het wel in huis halen! Elke week in de spotlight: vijf heerlijke restaurants waar je culinair kunt genieten, maar dan voor thuis. Met vandaag: de havenstad Rotterdam.

1. Ga uitgebreid borrelen dankzij Abrazo Hillegersberg

Mis jij het om op het terras van Rotterdam te genieten van een uitgebreide borrel? Dan heeft Abrazo Hillegersberg de perfecte oplossing voor jou! Elke dag bezorgen ze bij jou van 10.00 uur tot 16.00 uur niet alleen de lekkerste lunchgerechten, maar je kunt ook een uitgebreide borrelbox in Rotterdam bestellen. Wat dacht je van bitterballen, nacho’s en brood met truffelmayonaise? Bestel er een flesje wijn bij en geniet thuis van het overheerlijke borrelplateau. Met deze borrelbox in Rotterdam is jouw dag pas echt een feest!

2. Ontdek de Indiase keuken bij 91Spices

Ben jij opzoek naar een heerlijk Indiaas restaurant? Dan is 91Spices in het centrum van Rotterdam de perfecte plek. De Indiase keuken is kleurrijk, zit vol met kruiden en smaken en is ook nog eens divers. Bij het restaurant proef je alle traditionele Indiase gerechten. Zo kun je genieten van de lekkerste curries uit Noord-India, maar ook van de pittigere curries uit Zuid-India. Ook hebben ze nog diverse soorten Tandoori waar je je vingers bij aflikt.

Geniet van de Indiase keuken
Indiase keuken

3. Bestel de lekkerste pizza’s bij PizzaBar di Vicini

Echte Italiaanse pizza’s blijft toch wel een favoriet van velen. Laat PizzaBar di Vicini in Rotterdam nu fantastische pizza’s maken. Van vega en klassiek tot vlees en vis, er is aan iedereen gedacht. Dun, knapperig of van de plaat, de pizza’s zijn smaakvol met verse mozzarella en diverse toppings. Vergeet niet een huisgemaakte tiramisu, Italiaanse citroentaart of heerlijke panna cotta te bestellen als dessert!

4. Geniet van mediterraanse tapas van de Hemel op Aarde

De Hemel op Aarde maakt de lekkerste tapas geïnspireerd op mediterrane landen. Zo kun je genieten van Spaanse tapas, maar ook van Griekse mezze. In de buurt van Rotterdam kun je nu ook genieten van de lekkerste tapas, ideaal voor als je niet kunt kiezen. Wil je je laten verrassen? Bestel dan de tapas box voor twee personen. Zo krijg je verschillende koude en warme tapas, maar ook nog een flesje wijn of twee lekkere Lowlander biertjes.

Haal de lekkerste tapas in huis
Tapasplank

5. Proef de Surinaamse keuken van Brasserie Timmerhuis

Van woensdag tot en met zaterdag kun jij thuis genieten in Rotterdam van de Surinaamse keuken. Bij Brasserie Timmerhuis kun jij sinds kort heerlijke gerechten afhalen tussen 15.00 uur en 20.00 uur. Het personeel werkt met liefde en passie aan de gerechten en dat proef je terug. Zo kun je hier voor de lunch genieten van een broodje tempeh of een broodje kipkerrie, maar voor het diner heb je ook diverse gerechten. Tip: kies met je tafelgenoten voor verschillende schotels, om zo samen te delen. Vergeet niet een saoto soep vooraf te bestellen!

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten