7 Interessante weetjes over Disney Cruise Line

De Disney Magic is het eerste schip uit de vloot van Disney Cruise Line.  Voyago mocht een kijkje nemen aan boord van die imposante schip! Benieuwd naar de binnenkant? Bekijk dan snel de video onder deze leuke weetjes!

Wist je dat Disney Cruise Line de eerste cruisemaatschappij was met…
💥Vuurwerk op zee.
🍽Een innovatief roterend dinerconcept.
💦Een watercoaster, de Aquaduck.
🔮Een Magic Porthole, een aan de wand gemonteerde monitor die realtime video-weergaven van camera’s buiten het schip weergeeft.
🎬Filmpremières op zee, waaronder films in Disney Digital 3-D.
📞Gratis gebruik van de Wave Phones.
💛Geel gekleurde reddingsboten, in plaats van de traditionele kleur oranje. Disney kreeg speciale toestemming van de Amerikaanse kustwacht om de reddingssloepen geel te schilderen, om het speciale kleurthema van het schip te behouden, de kleuren van Mickey Mouse!

Beleef een magische reis op de Disney Magic

De Disney Magic is het eerste schip uit de vloot van Disney Cruise Line. 🚢Maar wist je dat Disney Cruise Line de eerste cruisemaatschappij was met…💥Vuurwerk op zee. 🍽Een innovatief roterend dinerconcept.💦Een watercoaster, de Aquaduck.🔮Een Magic Porthole, een aan de wand gemonteerde monitor die realtime video-weergaven van camera's buiten het schip weergeeft.🎬Filmpremières op zee, waaronder films in Disney Digital 3-D.📞Gratis gebruik van de Wave Phones.💛Geel gekleurde reddingsboten, in plaats van de traditionele kleur oranje. Disney kreeg speciale toestemming van de Amerikaanse kustwacht om de reddingssloepen geel te schilderen, om het speciale kleurthema van het schip te behouden, de kleuren van Mickey Mouse!Bekijk hier de video!

Posted by Voyago.nl on Thursday, 16 August 2018

0
Dylan Cinjee
Dylan Cinjee
Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemming te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.