8 ideeën voor een onvergetelijke huwelijksreis

8 ideeën voor een onvergetelijke huwelijksreis8 ideeën voor een onvergetelijke huwelijksreis

Wat zit er in het DNA van de onvergetelijke honeymoon? Laten we beginnen met de fikse dosis beschikbare romantiek: vergezichten, mooie stranden en een heldere sterrenhemel. Uiteraard heerlijk eten samen, als het even kan. En luxe natuurlijk, van een klein beetje tot heerlijk eens in je leven overdadig. We gingen op zoek naar de beste bestemmingen!

1. Doorfeesten

De cross-over bestemming, want je kunt er niet alleen op huwelijksreis, maar ook het hele feest in Nederland gewoon skippen. En zoals het in de film gaat, er ook trouwen: Vegas, baby, Vegas! Met Elvis Presley als priester bijvoorbeeld.

2. Een fout overhemd

Hawaii is nog zo’n gekende huwelijksreis-bestemming. Was het eilandenrijk vroeger echt nog voor de happy few, daar blijken ticketprijzen de laatste jaren flink gedaald. Werkelijk prachtige natuur, heerlijke stranden en stedelijke reuring.

3. Een directe vlucht

Wel eens aan Colombia gedacht? Nog niet ontdekt door de massa en zeker Cartagena is echt een heerlijke plek voor jou en je geliefde aan het strand. Eens wat anders. Hetzelfde geldt voor het direct aanvliegbare Namibië of de stranden van Panama. Heel bijzonder: met de bushplane Suriname in!

4. Mijn eigen onderwatervilla

De schitterende eilanden van de Malediven behoeven geen nadere introductie. Wat ademt nu meer huwelijksreis dan landen met een watervliegtuig en daarna inchecken in je eigen onderwatervilla?

5. Geen jetlag

Mauritius is ook een honeymoonklassieker. Vulkanen, luxe tophotels die je in de watten leggen en tegenwoordig het hele jaar door een directe vlucht.

6. Romantiek uit de film

Oh mais oui, c’est Paris! No. No, bella signorina, Venezia! Er zijn vele steden die meedingen naar de titel van meest romantische stad op aarde, maar we houden het even bij deze twee. En die lenen zich dus bij uitstek voor een huwelijksreis, zeker als je er een over the top luxe hotel bij doet! Parijs, met een nachtje Hotel Costes dus en het Cipriani in Venetië.

7. Het Mamma Mia gevoel

Je hoeft niet per se ver. Het Mamma Mia-gevoel van het Griekse Santorini, Dolce Far Niente aan de Amalfi-kust in Italië of een flesje rosé aan de Franse Zuidkust.

8. Op luxe safari

Denk dan eens aan de Serengeti! Door velen genoemd als de ultieme safari-bestemming, met niet alleen de Big 5 maar ook de jaarlijkse Wildebeest Migratie. Volop (zeer) luxe hotels voor de Tanzaniaanse safari van je leven.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.