Begin nu met sparen voor die wereldreis

Begin nu met sparen voor die wereldreisBegin nu met sparen voor die wereldreis

Voyago.nl kiest elke week een travelgadget uit: van een stadsplattegrondpuzzel van Amsterdam tot wat meer technische musthaves zoals de Gorillapod Hybrid en de Mifi router. De gadget van deze week helpt om te sparen voor die wereldreis.

De fanatieke globetrotter is continu opzoek naar nieuwe plekken om te ontdekken en ervaringen om op te doen. En hoewel dat de afgelopen jaren steeds makkelijker en goedkoper is geworden, reizen kost geld en dat is een feit. Sparen is daarom slim, maar niet makkelijk…

Om je hierbij een beetje te helpen, is er de perfecte spaarpot. Deze spaarpot, in de vorm van een koffer, is bedrukt met de wereldkaart en herinnert je altijd aan waarvoor je spaart. Geen excuus meer dus! Haal deze spaarpot in huis en sparen voor die wereldreis, wordt een stuk makkelijker.

Koop hem hier! Of bekijk al onze travelgadgets.

De spaarpot met wereldkaart

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.