Betaald mee op vakantie als familiefotograaf

Betaald mee op vakantie als familiefotograafBetaald mee op vakantie als familiefotograaf

Betaald worden om de wereld over te reizen en mooie foto’s te maken. Klinkt dit voor jou als een droombaan? Een rijk Brits gezin is op zoek naar iemand die mee wil op vakantie om familiefoto’s te maken. Bestemmingen als Monaco, de Malediven en Rio de Janeiro staan op de planning.

De vacature staat op Perfocal, een website waar fotografen te boeken zijn. De familie zoekt iemand met minstens vijf jaar ervaring in de lifestyle fotografie. Wat hier tegenover staat? Een jaarsalaris van 80.000 pond (bijna 90.000 euro) per jaar. Daarnaast worden de kosten voor reizen, eten en verblijf vergoed en krijg je 30 vakantiedagen. Het contract start in februari en kan eventueel verlengd worden.

De fotograaf die de familie zoekt, werkt maximaal 10 uur per dag. Voor sommige reizen kun je ingevlogen worden, voor andere reizen kan het zo zijn dat je op de bestemming moet verblijven. Reizen die op de planning staan zijn de Formule 1 races in Monaco en Abu Dhabi, duiken op de Malediven, carnaval vieren in Rio de Janeiro en op skivakantie in de Franse Alpen.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.