Word betaald om deze zomer de wereld over te reizen

Kun je deze zomer nog een vakantiebaantje gebruiken? De IJslandse airline Wow Air zoekt twee personen die de komende zomer de wereld rond wil reizen om hun reiservaringen te delen in een blog. Naast de te gekke reizen die je gaat maken, krijg je nog eens een goed salaris en worden alle bijkomende kosten die tijdens de trip worden gemaakt door de airline vergoed.

Waar kan ik solliciteren, horen we je denken… Vanaf vandaag kun je jouw kans wagen in de Wow Travel Guide Competition van Wow Air. Voor het gelukkige duo start de reis in de IJslandse hoofdstad Reykjavik, waar de winnaars een appartement tot hun beschikking krijgen. In drie maanden tijd zullen ze zoveel mogelijk bestemmingen van Wow Air bezoeken en als kers op de kaart staat er aan het einde van de maand een salaris van ruim 3.700 euro op hun rekening.

De steden die ze gaan afreizen zijn onder meer New York, Los Angeles, Gran Canaria, Miami en Barcelona. De bestemmingen zullen worden beoordeelt op basis van het eten, lokale nachtleven, gastvrijheid, en budgetvriendelijkheid. Hun bevindingen kunnen de wereldreizigers verwerken in video’s, blogposts en foto’s die gepubliceerd worden op de website van Wow Air.

Hoe doe je mee? Maak een korte video van jezelf waarin je jouw thuisstad als reisbestemming aanbeveelt en meld je voor 14 mei via deze link aan. De twee uitverkorenen worden op 18 mei bekend gemaakt, ze beginnen hun reis op 1 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.