Bewonder je favoriete artiest in pop-up suite

AccorHotels Arena in Parijs komt met een speciale pop-up suite. Tussen 20 en 26 februari kunnen fans van grote internationale artiesten vanuit deze suite genieten van de optredens van hun idolen.

Het programma ‘Welcome Fans’ van AccorHotels geeft concertbezoekers de mogelijkheid om hun favoriete concert op een wel hele bijzondere manier te beleven. Suite 476, zoals de pop-up suite heet, combineert de intensiteit van een concert met de intimiteit van een hotelsuite.

De suite staat in het hart van de AccorHotels Arena en is ruim 50 vierkante meter groot. Je hebt er een prachtig zicht op het podium en wordt er op je wenken bediend. Bijkomend voordeel is dat je na afloop niet aan een verschrikkelijke reis naar huis hoeft te beginnen, want gasten van Suite 476 kunnen blijven overnachten in de AccorHotels Arena.

Om kans te maken op de sleutel van Suite 476 kunnen fans tussen 1 en 25 februari naar de website welcome.fans. Via deze website kun je een datum selecteren en tot 14 vrienden selecteren met wie je een concert wilt meemaken om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.