Bilbao: de stedentrip met stad én strand

Het Spaanse Bilbao leent zich perfect voor een stedentrip in de zomer.  Het is een stad met prijzen voor innovatie en stedelijke renovatie én strand. Stedenspecialist time to momo (voorheen 100% reisgidsen) introduceert om deze reden een reisgids, app en losse routes van deze Spaanse stad en roept het uit tot ‘Stad van de Maand Juni 2017.’

Ruwe bolster, blanke pit
‘Bilbao is het type ‘ruwe bolster, blanke pit’, vol historie en non-stop in ontwikkeling. Een citytrip is een feest voor al’, aldus local Jildou van der Kaaij. In de time to momo reisgids, app en losse routes neemt Jildou de reiziger mee naar het historische centrum. Ook kom je langs Casco Viejo, Indautxu, Abando en langs de Ría de Bilbao.

Time to momo
Time to momo is verkrijgbaar als reisgids, app in iTunes en Google Play en als losse route pdf in de webshop voor 2,99 euro. Gedurende de hele maand juni is de route ‘Abando & Langs de Ría de Bilbao’ gratis te downloaden in de app en als pdf.

Over de auteur: Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.