Breng jij Transavia’s gloednieuwe Boeing 737-800 thuis?

Breng jij Transavia’s gloednieuwe Boeing 737-800 thuis?Breng jij Transavia’s gloednieuwe Boeing 737-800 thuis?

Transavia verwacht een ruim dertig meter lange, wit-groene megababy: de gloednieuwe Boeing 737-800. En jij kunt deze samen met de airline thuisbrengen vanuit de Boeing-fabriek in Seattle.

Ter ere van het nieuwe toestel heeft Transavia een mooie winactie bedacht, namelijk een trip naar de Boeing-fabriek in Seattle. Samen met een persoon naar keuze vlieg je met Transavia voor een aantal dagen naar Seattle, waar jullie verblijven in een luxe hotel. Je wordt op een tour in de gigantische fabriek genomen. Aan het einde van de trip vlieg je als eerste in het nieuwe toestel weer naar huis.

#teamthuisbrengers worden? Laat via dit formulier je gegevens achter en maak kans op één van die felbegeerde groene stoelen. De actie is geldig tot en met 14 februari 23.59 uur.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.