3x busreizen boven andere vervoersvormen

3x busreizen boven andere vervoersvormen3x busreizen boven andere vervoersvormen

Busreizen bestaan al sinds jaar en dag. Een paar jaar geleden kampte deze vorm van vervoer nog met een slecht imago. Maar dat is nu verleden tijd: drie reden waarom busreizen andere vervoersvormen verslaan.

Comfort
Een touringcar biedt meer comfort dan een doorsnee Economy vliegtuigstoel. De afstand tussen de stoelen wordt bepaald door de klasse en dat kan variëren van 75 tot 94 centimeter. Ook de verstelbaarheid van de stoel is van belang. In de Tourist Class dient deze minimaal 30 graden te zijn, terwijl de Royal Class bijvoorbeeld 45 graden vereist.

Oneindig veel opties
Er zijn diverse soorten busreizen waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van wat je wensen en behoeftes zijn. Voor wie graag in een groep reist, maar wel een vaste verblijfsaccommodatie hebben, is er de standplaatsreis. Voor hen die meer van het land willen zien, is er de mogelijkheid een rondreis te maken. Verder zijn er nog busreizen in de vorm van citytrips, vliegbusreizen en themareizen.

Ontspannen en persoonlijk
En boven alles is een busreis comfortabel en ontspannen, je kan lekker naar buiten kijken en hoeft je totaal niet druk te maken over het zelf moeten rijden dan wel over lang wachten en inchecken op vliegvelden. En wat dacht je van de buschauffeurs, zij hebben een belangrijke rol en voegen onbetaalbare toegevoegde toe aan een reis. Ze bieden persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.