De 5 beste steden om Oudejaarsavond te vieren volgens Airbnb

NYE

Oudejaarsavond staat weer bijna voor de deur. Nu is een goed moment om een reis te boeken voor deze periode. Airbnb heeft de vijf bestemmingen bekend gemaakt met de meeste groei van afgelopen jaar, die perfect zijn om het nieuwe jaar in te knallen!

Mexico Stad, Mexico

De hoofdstad van het land is dé plek om de feestdagen door te brengen. De omgeving is prachtig, dus trek vooral ook even de natuur in vanaf de stad! Airbnb heeft verschillende mooie loacties, waaronder luxe en moderne appartementen. De boekingen zijn hier met 117 procent toegenomen.

Londen, Engeland

De ideale stad voor een korte citytrip, binnen een paar uur sta je al in deze wereldstad. Hier heeft Airbnb afgelopen jaar 95 procent meer boekingen gehad. Op Oudejaarsavond is er op verschillende punten in de stad vuurwerk te spotten. In alle wijken zijn verschillende feestjes om het nieuwe jaar te vieren, geheid dat Airbnb hier in de buurt een appartement verhuurt.

Puerta Vallarta, Mexico

Mexico doet het dit jaar goed op Airbnb-gebied. Hier kun je heerlijk relaxen op het strand en opgeladen aan je nieuwe jaar beginnen. Er zijn veel resorts te vinden, maar leuker is om je eigen strandvilla te huren! De bestemming heeft een toename van 92 procent.

Tulum, Mexico

Oké, nog één keer dan. Tulum is op dit moment een van de hipste steden. Je kunt hier zowel voor een strandvakantie terecht, als voor de avontuurlijke jungle. Niet gek dus dat de boekingen met 78% zijn toegenomen afgelopen jaar. Een ideale plek om in een luxe tent te gaan overnachten.

Miami, Florida

Voor wie een beetje glitter en glamour wil tijdens de jaarwisseling, is Miami de place to be. Struin langs alle oudejaarsfeesten tussen de hoge gebouwen. Voor een prachtig uitzicht over de stad, huur je hier een penthouse. De boekingen in Miami zijn met 76 procent toegenomen.

 

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.