De must do’s om de zomer te starten zoals Londenaren

De must do's om de zomer te starten zoals LondenarenDe must do's om de zomer te starten zoals Londenaren

Nog een paar dagen en de zomer gaat officieel van start. Het ideale moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. En daarvoor hoef je niet naar een tropisch oord te trekken. Een gezellige picknick, dansen door de straten van Notting Hill en om uit te blazen een drankje op de beste rooftops van de stad. Met deze tips vind je de perfecte zomeruitstap in Londen!

Picknick zoals de Londenaren
Niets zegt heerlijke zomerdag als een picknick. Vul die mand met allemaal lekkers en zoek een gezellig plekje in Brockwell Park, Richmond Park, Hyde Park, Regent’s Park and Primrose Hill, Hampstead Heath, Greenwich Park.

Shoppen doe je op een van de talrijke markten
Of je nu op zoek bent naar juwelen, kleding, leuke gadgets of lekker eten, in elk deel van de stad is er wel een gezellige markt waar je je shopping hart kan ophalen.

Feest mee tijdens Notting Hill Carnival
In augustus komen de straten van Notting Hill helemaal tot leven tijdens Londens grootste straatfeest. Vier mee en dans alle zorgen van je af!

De beste outdoor activiteiten in Londen
Geniet tijdens mooie zomerdagen van de leukste outdoor activiteiten. Zoek verkoeling in een park, wandel tot Little Venice, langs het Regent’s Canal tot Camden of stap op de fiets.

Bekijk Londen vanaf een hoger standpunt
Sluit zoals de Londenaren een fantastische dag af met een drankje vanop Londens beste rooftops!

Van 18 juni tot en met 27 juni 2019 reserveert Eurostar tickets naar Londen vanuit Nederland vanaf € 59 enkele reis in Standard en € 130 enkele reis in Standard Premier te gebruiken tussen 30 juli en 16 oktober 2019 op basis van een verplichte terugreis.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.