Disneyland Paris onthult plannen nieuwe Marvel-attractie

Disneyland Paris heeft plannen bekend gemaakt om de Marvel Superhelden tot leven te laten komen in het Walt Disney Studios Park met een volledig nieuwe Marvel gethematiseerde attractie.

Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith wordt volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar je samen met Iron Man en jouw favoriete Avengers een razendsnel hyperkinetisch avontuur kunt beleven. Met de toevoeging van deze nieuwe attractie is Marvel permanent aanwezig in het attractiepark.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel
Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een accommodatie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Nog meer Marvel
Voor bezoekers die niet kunnen wachten om van Marvel te genieten in Disneyland Paris, komen de Avengers in juni al samen tijdens Marvel Superhelden Zomer. Tijdens dit seizoen ontmoet je Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow in levenden lijve. De helden zijn ook te zien in een liveproductie met special effects, spectaculaire projecties en tal van verrassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.