Disneyland Paris toont nieuwe beelden Marvel-themagebied

Disneyland Paris toont nieuwe beelden Marvel-themagebiedDisneyland Paris toont nieuwe beelden Marvel-themagebied

Disneyland Paris heeft een nieuw beeld onthuld van het onlangs aangekondigde Marvel-themagebied dat naar het Walt Disney Studios Park komt. In dit nieuwe gebied kun je superhelden tegenkomen als Doctor Strange en Spider-Man.

Je kon eerder al op Voyago.nl lezen dat de Rock ‘n’ Roller Coaster plaats moeten maken een hyper kinetisch avontuur. Ook zul je de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp kunnen ervaren en kun je samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.

Als onderdeel van een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro is dit gebied de eerste stap in de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Een van de gebieden van het park zal volledig worden getransformeerd, waardoor de Marvel Superhelden permanent aanwezig zijn in Disneyland Paris. Het totale uitbreidingsplan bestaat uit drie nieuwe gebieden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen.

Superhelden Seizoen
Fans hoeven niet te wachten op de opening van het nieuwe gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven. Na het eerste Marvel Superhelden Seizoen afgelopen zomer keren Captain America, Spider-Man, de Guardians of the Galaxy en Black Widow in 2019 terug voor een tweede editie vol epische avonturen.

Disney’s Hotel New York
Tijdens deze nieuwe editie zullen ook Captain Marvel en Groot uit Guardians of the Galaxy aanwezig zijn, terwijl ze zich allemaal voorbereiden op het opzetten van hun toekomstige basis in Disneyland Paris. Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, dat in 2020 wordt geopend. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de geschiedenis en de spannende wereld van Marvel zal tonen.

 

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.