EasyJet: jaar gratis reizen voor koninklijke lookalike

EasyJet: jaar gratis reizen voor koninklijke lookalikeEasyJet: jaar gratis reizen voor koninklijke lookalike

EasyJet lanceert een pan-Europese zoektocht naar de lookalike van de Engelse prins Harry en zijn aanstaande bruid Meghan Markle. De twee winnaars van de #RoyalLikeness wedstrijd worden op 14 mei X-factor stijl in Londen gekroond en winnen een jaar lang reizen met easyJet.

Prins Harry en zijn bruid Suits-ster Meghan Markle trouwen 19 Mei op kasteel Windsor. Maar dit gebeurt niet voordat easyJet de 14 finalisten van #RoyalLikeness wedstrijd vanuit het hele netwerk voor een dag invliegt om ze te laten jureren.

De deelnemers worden door de vakkundige jury beoordeeld op hun gelijkenis, kniebuigingen, het gooien van het bruidsboeket en het geven van een toespraak. De jurering wordt gedaan door een Prins William lookalike en de eigenaar van een lookalike-bureau.

Het winnende koppel kan niet alleen een jaar lang gratis reizen winnen naar elk van easyJet’s bestemmingen, maar 14 van de meest koninklijke lookalikes worden ook uitgenodigd om de compleet verzorgde finale in London bij te komen wonen.

Nederlandse lookalikes mogen ook meedoen, bezit jij een vorstelijke uitstraling en de looks van prins Harry of Megan? Meedoen kan via deze link, de finalisten worden op 30 april geselecteerd.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.