Gasten Disneyland krijgen rol in Festival van Piraten en Prinsessen

Gasten Disneyland krijgen rol in Festival van Piraten en PrinsessenGasten Disneyland krijgen rol in Festival van Piraten en Prinsessen

Gasten die Disneyland Paris van 31 maart tot en met 31 mei 2018 bezoeken, kunnen zelf een rol spelen in het Festival van Piraten en Prinsessen. Zij kunnen shows en attracties beleven, Disney Figuren ontmoeten, hun gezichten laten schminken en de jonge gasten kunnen zich verkleden. De gasten zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden.

Het gloednieuwe Festival van Piraten en Prinsessen is een van de hoogtepunten van de 25e verjaardag van Disneyland Paris dat nog wordt gevierd tot september 2018. Disney Pirate or Princess: Make your Choice! is de nieuwste noviteit die in het voorjaar van 2018 naar Disneyland Paris komt met meer dan 85 artiesten.

De twee werelden komen meerdere keren per dag samen. Vanaf beide kanten van de Parade-route komen de Piraten paradewagen en de Disney Prinsessen paradewagen en zij stoppen halverwege om de gasten onder te dompelen in een muzikaal feest. Daarna rijden de wagens naar Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje waar ze samenkomen voor een gigantisch spektakel met interactie met de gasten.

Op de kleurrijke Prinsessen paradewagen staan Assepoester en Belle en meer recente favorieten, zoals Rapunzel. Aan de kant van de Piraten vaart een enorm galjoen door Main Street, U.S.A. Kapitein Haak en Vetje staan aan boord tegenover Peter Pan en Wendy … én Minnie Mouse in haar beste piraten outfit! Een acrobatische bemanning van piraten springt van de ene mast naar de andere of omhoog de lucht in, waardoor deze lentecruise een vrolijk muzikaal avontuur is dat de geest van Adventureland viert.

Op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje komt iedereen samen. De gasten worden vervolgens uitgenodigd om een kant te kiezen en deel te nemen aan een van de twee routines, Piraten of Prinsessen. Samen met hun favoriete Disney Figuren brengen zij op een speelse melodie een eerbetoon aan het Disneyland Park, de enige plek waar gasten van de twee werelden bij elkaar kunnen genieten.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.