Het geheim van deze ‘bestselling’ powerbank

Het geheim van deze ‘bestselling’ powerbankHet geheim van deze ‘bestselling’ powerbank

Deze powerbank is in Amerika al populair onder miljoenen reizigers en dat is niet zomaar. Dit mobiele oplaadstation voor je smartphone is krachtig, snel en verdrievoudigd je batterijduur.

De Anker PowerCore 5000 powerbank is al een geliefde travelgadget onder meer dan twintig miljoen gebruikers. De belangrijkste reden hiervoor is dat hij je smartphone tot twee keer toe kan opladen, ideaal dus voor als je op reis bent. Misschien heb je geen stroom tot je beschikking of ben je langere tijd onderweg, met deze powerbank hoef je je geen zorgen te maken om een lege batterij.

Een andere handige eigenschap van de Anker PowerCore is zijn formaat, die is vergelijkbaar met een lippenstift (10 cm hoog, 3 cm breed) en past daarom makkelijk is je tas of broekzak. Dankzij PowerIQ en Voltageboost is je telefoon snel opgeladen en is je smartphone weer klaar voor gebruik.

Koop deze populaire gadget hier of shop verder op onze gadgetpagina.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.