Geniet van heavy metal op deze cruiseGeniet van heavy metal op deze cruise

Aan boord van dit cruiseschip van UMCruises International Ltd kun je feesten met zestig verschillende bands tijdens een heavy metal cruise. De boeking voor de volgende cruise is weer geopend, het zal de negende editie worden en begin 2019 zal hij vertrekken.

Een vertegenwoordiger van de maatschappij vertelde tegen Lonely Planet dat er 75 verschillende nationaliteiten aanwezig waren bij de vorige heavy metal cruise. Er zullen vier podia aanwezig zijn op het schip. Vorig jaar waren er 3087 mensen aan boord en 1032 muzikanten, en het is zó gewild dat het al acht keer achter elkaar uitverkocht was.

Iedere band zal twee keer spelen tijdens deze vijfdaagse cruise. Er zullen workshops, meet en greets en clinics zijn. Er is een fitness centrum aanwezig en een casino. Daarnaast is er onder andere nog een waterglijbaan, een escape room en een bubbelbad. Dus wanneer je even geen zin in de muziek hebt, kun je je hier zeker wel vermaken!

De cruise zal plaatsvinden van 31 januari tot 4 februari 2019. Hij zal vertrekken en aankomen in Fort Lauderdale in Florida, met een tussenstop in Haïti. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële site. Wees er snel bij, want het is alweer bijna uitverkocht!

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.