Grijp je kans: overnacht in het Holland Heineken HouseGrijp je kans: overnacht in het Holland Heineken House

Voor het eerst biedt Heineken een unieke kans aan Oranjefans: een overnachting in het wereldberoemde Holland Heineken House tijdens de Spelen in Zuid-Korea. Geniet van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van de fantastische atmosfeer in een luxe oranje kamer, inclusief privé bar natuurlijk. Voor deze actie is Heineken een samenwerking aangegaan met Booking.com.

Sinds de eerste editie in 1992 te Barcelona is het Holland Heineken Huis uitgegroeid tot de ‘hottest ticket in town’. Fans over de hele wereld kunnen hier genieten van onvergetelijke momenten. Het HHH staat internationaal bekend als het nationale huis waar vele Nederlandse maar ook internationale sporters samenkomen om Oranjesuccessen te vieren tijdens de Spelen.

Ga ook voor goud met deze kans om met z’n tweeën te verblijven op deze bijzondere locatie in Gangneung, Zuid-Korea. Van 23 tot en met 27 januari kun je iedere dag vanaf 10.00 uur Nederlandse tijd op Booking.com één overnachting voor twee personen reserveren. Een overnachting kost slechts 32,500 Zuid-Koreaanse Won (ongeveer €25 per nacht). Gasten zullen tijdens hun verblijf in de HHH de ultieme oranje-ervaring beleven met optredens van Nederlandse artiesten zoals Van Velzen, Andre Hazes Jr. of Di-rect, een rondleiding achter de schermen en een bezoekje aan de TeamNL Lounge.

Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer van Booking.com: ‘Niets is mooier dan de adrenaline en opwinding die fans krijgen bij het kijken naar topsporters en topprestaties tijdens zo’n allesomvattend sportevenement. We zijn erg verheugd met deze samenwerking met Heineken en zien het als een spectaculaire viering van Nederlands trots. Wij bieden onze klanten hiermee een bijzondere ervaring bovenop ons brede aanbod van accommodatiemogelijkheden.’

Reserveer hier!

1
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!

1 Comment

  • In Barcelona was er het Heineken pers- en ontmoetingscentrum, onderdeel van het project Olympic Star. Dat project bestond uit twee locaties. Een locatie was de de Boer tent waar de festiviteiten plaatsvonden. Daarnaast lag de Star Clipper voor de huisvesting van gasten die deelnamen aan dit project. Ik zou die Star Clipper geen eenvoudige locatie willen noemen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.