Heet jij Valentijn? WOW air vliegt je liefje gratis met je mee naar New York!

Inhoudsopgave

Heet jij Valentijn? Dan heeft WOW air goed nieuws! De IJslandse lowcost airline WOW air viert de liefde en lanceert een Valentijnsactie voor alle ‘Valentijns’. Iedere betalende passagier die als eerste voornaam ‘Valentijn’ heeft, kan deze Valentijnsdag zijn liefje kosteloos meenemen naar New York City.

Valentijnsdag wordt groots gevierd in New York City. De stad is de perfecte plek voor tortelduifjes, of het nu gaat om romantische wandelingen door Central Park, huwelijksaanzoeken op Times Square of met je hoofd in de wolken op de Empire State Building. De stad barst van de bezienswaardigheden en attracties voor verliefde bezoekers met alle budgetten. Of je nu je eerste date of je high school sweetheart mee wil nemen, het wordt sowieso een onvergetelijke Valentijnsdag in NYC.

Dit aanbod is geldig voor boekingen die gemaakt worden tussen 24 januari en 7 februari 2019, met reisdata tussen 10 februari en 17 februari 2019. Om gebruik te maken van dit aanbod moeten passagiers genaamd ‘Valentijn’ een foto van hun paspoort sturen naar valentines@wow.is. Zij krijgen het aankoopbedrag van het tweede ticket dan terug van WOW air. Voor meer informatie over de voorwaarden zie de website.

Vluchten naar New York vertrekken dagelijks van Schiphol via Reykjavik naar Newark Liberty International vanaf € 139,99 per persoon voor een enkele reis. WOW air vliegt momenteel naar 20 bestemmingen in Europa en Noord-Amerika.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten