Holland America Line geeft 8-daagse cruise wegHolland America Line geeft 8-daagse cruise weg

Ter ere van haar nieuwste schip dat in december dit jaar in de vaart komt, heeft Holland America Line een winactie bedacht. De prijs: een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen aan boord van het nieuwe schip de Nieuw Statendam.

Om mee te doen, moeten kanshebbers naar deze site gaan en het formulier invullen. Heb je dat gedaan, dan kan je nog een keer meedingen door de link te delen op Facebook of Twitter waardoor je deelname als dubbel telt. De prijsvraag loopt tot 15 juni 2018, de winnaar wordt op 30 juni 2018 bekend gemaakt.

De prijswinnaar ontvangt een 8-daagse cruise in 2019 voor twee personen in het Caribisch gebied of Europa in een balkonhut aan boord van de Nieuw Statendam. Het nieuwe schip gaat tot april vanuit Fort Lauderdale de goudgele stranden en zonovergoten hemel van het Caribisch gebied ontdekken. Daaropvolgend steekt de Nieuw Statendam de Atlantische Oceaan over en brengt de zomer door in Noord Europa en de Middellandse Zee. Het schip keert terug naar het Caribische gebied in oktober 2019.

‘We kijken ontzettend uit naar de komst van de Nieuw Statendam en we willen ons enthousiasme delen door iemand de kans te geven te gaan cruisen op ons prachtige nieuwe schip,’ aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. ‘Nieuw Statendam wordt een geweldige toevoeging aan onze vloot en deze prijsvraag is een gebaar van ons om iets speciaals te doen voor onze trouwe gasten en fans.’

De Nieuw Statendam prijsvraag is beschikbaar voor alle inwoners van Nederland met een minimumleeftijd van 18 jaar.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.