Makkelijker, goedkoper en duurzamer je kleding op reis wassen

Makkelijker, goedkoper en duurzamer je kleding op reis wassenMakkelijker, goedkoper en duurzamer je kleding op reis wassen

Reis je regelmatig naar afgelegen bestemmingen? Dan heb je vast het probleem gehad dat je geen plek kunt vinden om onderweg je kleding te wassen. Met deze ‘gadget’ hoef je je daar geen zorgen meer om te maken…

De Scrubba waszak is draagbaar en daarmee ’s werelds kleinste ‘wasmachine’. Met deze waszak reis je schoon, bespaar je tijd en geld op de wasserette en ben je goed voor het milieu, omdat je minder water verbruikt. Met een gewicht van zo’n 165 gram is de Scrubba waszak een must voor wie zich weleens buiten de bewoonde wereld begeeft. .

De waszak is waterdicht en gevoerd met honderden noppen, die het vuil effectief uit je kleding schrobben. Eigenlijk net als een ouderwets wasbord, maar dan anders! De gebruiksaanwijzing is op de buitenkant van de zak gedrukt en twee strepen geven de hoeveelheid was aan die je kunt toevoegen (kleine of grote was).

Stop je was in de Scrubba waszak, voeg water en wasmiddel toe en vouw de zak dicht en laat de overtollige lucht ontsnappen. Afhankelijk van hoe vies je kleding is, kneed je de zak tussen de 30 seconden en 3 minuten. Vervolgens laat je het vuile water weglopen en vul je de zak opnieuw met water. Nog even spoelen en je was is helemaal schoon!

Bestel hier jouw draagbare ‘wasmachine’. Of kijk nog even verder op onze gadgetpagina.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.