Lonely Planet leidt je langs de mooiste treinroutes

Lonely Planet leidt je langs de mooiste treinroutesLonely Planet leidt je langs de mooiste treinroutes

In Nederland reizen dagelijks zo’n 1 miljoen mensen met de trein. Maar naast de ritjes tussen wonen en werk is er nog een wereld aan treinreizen te ontdekken buiten ons land. Lonely Planet heeft zestig bijzondere treinavonturen gebundeld in een boek dat binnenkort verschijnt, genoeg inspiratie dus!

Van de meest luxueuze ritten tot een simpel boemeltje, elke treinreis heeft zijn charme. In de nieuwe Lonely Planet Mooiste treinreizen staan de 60 meest bijzondere treinreizen ter wereld. Van de meest iconische treinreizen (zoals The Rocky Mountaineer in Canada) tot een heel kort maar bijzonder forensenritje in Hong Kong. Lonely Planet Mooiste treinreizen verschijnt 25 september.

Een binnenlandse vlucht is vaak een makkelijke en snelle oplossing om van A naar B te gaan. Maar je kunt zoveel meer zien als je eens de trein pakt. In Lonely Planet Mooiste treinreizen vind je van alle continenten de meest bijzondere treinreizen. Van bekende routes die al jarenlang over het spoor razen tot nieuwe spoorlijnen zoals de hoogste spoorlijn ter wereld naar Lasha in Tibet.

Elke treinreis is voorzien van praktische informatie, zoals ticketopties, dienstregelingen en haltes, prachtige foto’s van de omgeving en een geïllustreerde routekaart. Een prachtig boek om even bij weg te dromen en geïnspireerd te raken voor de mooiste treinreizen ter wereld.

Lonely Planet Mooiste treinreizen | Lonely Planet | ISBN: 9789021570044 | € 25,- | Verschijndatum: 25-9-2018

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.