Laat je favoriete maaltijd bij de gate bezorgen op Schiphol

Laat je favoriete maaltijd bij de gate bezorgen op SchipholLaat je favoriete maaltijd bij de gate bezorgen op Schiphol

Schiphol Airport doet momenteel een proef met maaltijdbezorging op de E-pier en D-pier. Sta je te wachten bij de gate en begint je maag ineens te knorren, dan hoef je dus niet langer terug te lopen naar de restaurants en bars.

Binnen 15 minuten na je bestelling zou je met het bord op schoot, klaar om met een gevulde maag het vliegtuig in te stappen. Van hamburgers en pizza’s tot salades en sushi: tijdens deze proef kun je van alles bestellen. Via de de Deliveroo app of website kies je een maaltijd van Kebaya of de aangesloten restaurants van Street Food Market. Vervolgens wordt je maaltijd binnen 15 minuten bij je gate op de E-pier of D-pier bezorgd.

Maaltijden worden dagelijks bezorgd van tussen 7.00 uur ’s ochtends en 20.30 uur ’s avonds. De bezorgkosten zijn gratis. Je kan ook van deze service gebruik maken als je in het Mercure hotel in Lounge 3 (na security) verblijft. Je kan deze service de hele maand maart uitproberen. Als de proef een succes blijk, dan zal Schiphol maaltijdbezorging aan de gate verlengen.

Schiphol is het eerste vliegveld in Europa dat experimenteert met een dergelijke bezorgservice. De pieren op de luchthaven zijn vrij lang waardoor het een eind teruglopen is naar de restaurants en bars in de lounges. Bezorgers gebruiken voor langere afstanden dan ook een step, want niemand wil een afkoelde pizza of hamburger ontvangen.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.