De meest overzichtelijke rugzak die er bestaat?

Inhoudsopgave

De nieuwe CabinZero Adventure Backpack is een ideale travel buddy: ultralicht, beresterk, veel opbergruimte en precies op vliegtuig-handbagage-formaat. De tas is niet alleen op de rug, maar ook als reistas aan de hand te dragen. De rugzak opent als een koffer zodat je goed overzicht hebt op al je spullen. Kortom een slimme backpack die jarenlang meegaat, speciaal gemaakt voor avonturiers die veel reizen.

CabinZero gebruikt YKK Zippers: de beste ritsen ter wereld die je kunt afsluiten met een slot. Dankzij drie verschillende ritsvakken, een steekzak en een groot compartiment heb je enorm veel opbergruimte voor al je spullen. Onder andere voor een 17 inch laptop. Je drinkfles of paraplu hou je bij de hand in het zijvak. De rugzak is gemaakt van waterproof polyester waardoor de inhoud goed beschermd is tegen water en regen.

De compressiebanden aan de zijkanten zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft; zo past hij altijd in de airline sizer. De rugzak draagt zeer comfortabel dankzij het gewatteerde rugpaneel, de gewatteerde schouderbanden, de borstband en de ergonomische heupband. Gebruik je de CabinZero ADV als reistas, dan berg je de schouderbanden eenvoudig op achter een rits.

Okoban Track en Trace
CabinZero-tassen zijn alle voorzien van een Okoban-label. Hiermee meld je de tas aan op okoban.com, een platform dat gebruikt wordt door vliegvelden en vliegmaatschappijen om verloren bagage te traceren. Als de tas verloren raakt, kan de vinder de code invullen en de tas terugsturen naar de juiste eigenaar.

Informatie
CabinZero ADV 42L is verkrijgbaar bij de kofferspecialist of webshop. In de kleuren blauw, groen, oranje en zwart. Consumentenadviesprijs € 119,90. Ga voor informatie naar www.cabinzero.com. Ook verkrijgbaar in een wat kleinere 32L uitvoering.

Ook zo’n overzichtelijke rugzak aanschaffen? Bestel jouw exemplaar snel en gemakkelijk via deze link!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten