Naar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-ThalysNaar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-Thalys

Heb jij wel behoefte aan zon en warmte? Dan is het nu tijd om je zomervakantie te plannen én te boeken. Dankzij de Zon-Thalys ligt vanaf 30 juni tot en met 25 augustus ligt het zonnige zuiden aan je voeten. In deze periode vertrekt elke zaterdag een trein naar steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets zijn beschikbaar vanaf 8 februari.

Lange ritten, files en tol betalen, dat hoeft niet meer deze zomer. Vanaf €49 boek je een Standaard ticket naar de zon. De prijzen voor Comfort starten vanaf €85 en vanaf €129, het Premiuim tarief, heb je het complete servicepakket met maaltijden geserveerd bij zitplaats. De Zon-Thalys brengt reizigers vanuit Amsterdam in een kleine zes uur naar Valence en in zeven uur naar Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Gratis wifiverbindingen en lekkere maaltijden in de Premium klasse zijn beschikbaar tijdens iedere rit.

Sunshine-promotie
Early birds kunnen genieten van extra voordelen dankzij de Sunshine-promotie, waarmee een Premium-ticket beschikbaar is vanaf slechts €89*. Deze tickets kunnen geboekt worden vanaf 8 februari tot en met 14 februari. Daarnaast profiteren reizigers van de Zon-Thalys van verschillende kortingen op autohuur van Europcar en outdoor sport organisatie Kazaden.

Reserveringen en dienstregeling
Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 8 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +31 302 300 23.

*Reserveren van 8 tot en met 14 februari voor reizen in de periode van 30 juni tot en met 25 augustus. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden.

1
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.