Neckermann stunt met prijzen tijdens Black Flyday

Neckermann stunt met prijzen tijdens Black FlydayNeckermann stunt met prijzen tijdens Black Flyday

De reisliefhebbende koopjesjagers onder ons kijken er al naar uit: Black Friday! Vrijdag 23 november is het weer tijd voor de meest fantastische deals. Ook Neckermann zet dit jaar een aantal aanbiedingen naar diverse bestemmingen in de etalage.

Black Flyday
Black Friday is overgevlogen vanuit Amerika en is de dag na Thanksgiving. Op deze dag beginnen vaak de kerstaankopen en winkeliers trekken speciale aanbiedingen uit de kast om klanten te trekken.

Neckermann transformeert Black Friday naar Black Flyday. Een weekend lang staan heerlijke bestemmingen in de spotlight tegen echte bodemprijzen. De prijzen zijn laag, maar de reisorganisatie blijft voldoen aan de vertrouwde kwaliteit en service, zoals verwacht wordt. De bestemmingen blijven nog geheim tot de dag zelf.

Op=op
‘Black Friday draait om ‘once in a lifetime’ deals, niet achter het net willen vissen’, zegt Rutgher Verstrepen, Commercial Owner Sales, ‘we werken daarom met een op=op principe. Er is een beperkte beschikbaarheid per bestemming en op is ook echt op’. Het kan zijn dat de scherpe deals snel uitverkocht raken, dus wees er snel bij!

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.