Nooit meer je bagage kwijt dankzij deze musthave

Nooit meer je bagage kwijt dankzij deze musthaveNooit meer je bagage kwijt dankzij deze musthave

Travelgadgets zijn niet alleen heel leuk om te hebben, maar kunnen het leven ook een stuk makkelijker maken. En in dit geval veiliger! De travelgadget van deze week is namelijk de Airbolt, een next level bagageslot dat je via Bluetooth kunt ontgrendelen en waarmee je kunt zien waar jouw bagage zich bevindt.

Hij is wat prijzig, maar dan heb je ook wat! Dit slot ontgrendel je eenvoudig via Bluetooth in de Airbolt app en is extra beveiligd met een optionele back-up code. Komt jouw bagage in verkeerde handen, geen paniek: Het slot kan alleen open worden gemaakt als je zelf de eigenaar bent en jouw smartphone in de buurt van de Airbolt is.

Om te voorkomen dat het slot onbedoeld geopend wordt, schakelt het zich automatisch in als de kabel er niet uit wordt genomen. Heeft iemand jouw smartphone bemachtigd, ook dan kan diegene niet zomaar de Airbolt openen. De Airbolt is TSA goedgekeurd.

Tot slot beschikt de Airbolt over Gps-locatie om je bagage te traceren. Erg handig voor bijvoorbeeld vluchten met transfers. Want raakt je bagage onverhoopt zoek, dan kun je dit makkelijker bewijzen en heb je meer kans deze weer te ontvangen.


AirBolt Smart Travel Lock – Bluetooth – Track and Trace – Kofferslot – Zwart

Nog niet uitgewinkeld? Hier vindt je nog veel meer travelmusthaves.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!

1 Comment

  • Graag zou ik zien dat er ook aanbiedingen naar Suriname worden gegeven naast de zogenaamde acties die tussen de hoogseizoenen van het jaar worden gelanceerd. Ik ben een KLM reiziger en moet ieder keer vaststellen dat de tickets naar Suriname onbegrijpelijk duur zijn in verhouding met andere locaties die net zo ver of zelfs langer vliegen is. Door mijn werk kan ik alleen maar in de zomervakantie (hoogseizoen) naar Suriname. Ik ben van plan dit jaar weer naar Suriname te gaan voor 5 weken, maar schrik wederom van de ticketprijzen die tegen de €1400,00 liggen of er overheen komen. En met jammerlijke gevoelens moet ik zien dat er mooie deals zijn naar plaatsen waar ik deze keer niet naar toe ga!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.