Ontdek Japan op vier manieren

Japan

Naast de prachtige steden, biedt Japan ook veel op outdoorgebied. Plan hier een paar extra dagen tijdens je trip en ontdek het land op een hele andere manier!

Te voet door Japan

Het bedrijf Walk Japan biedt enorm veel wandeltours aan. Zo kun je via Kyoto naar Tokyo lopen via de oude Nakasendō weg en door het Kumano Kōdō bos. Mensen die op zoek zijn naar spiritualiteit komen geregeld naar dit bos.

In de sneeuw

Hokkaido staat bekend om de sneeuwval en is dus perfect voor skiërs. Het Kiroro Resort is meer voor families en Niseko Village staat bekend om de overvloed aan sneeuw. Bij Rusutsu Resort kun je goed tussen de bomen door skiën.

Met de fiets

De plaats Nara is een van de beste plaatsen om het land per fiets te ontdekken. Bedrijf DuVine heeft een tour in het assortiment waarmee je langs theeplantages, tempels en onsens gaat. Ondertussen zijn er regelmatig stops om de eetcultuur van het land te leren kennen.

Raften

Dicht bij het dorp Minakami, ten noordwesten van Tokyo, kun je met tour operator Canyons gaan raften op de Tone River. Met het bedrijf kun je ook door canyons gaan ziplinen of abseilen van een waterval.

0
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.