Ook jouw vader verdient een travelgadget

Ook jouw vader verdient een travelgadgetOok jouw vader verdient een travelgadget

Verras jij jouw vader aanstaande zondag met een travelgadget? Voor Moederdag selecteerden we al een toffe travelgadget, dus ook voor Vaderdag mocht deze niet uit blijven. Zoek daarom niet verder, want deze reis musthave wil jouw vader vast en zeker hebben.

Wie regelmatig reist, wet dat efficiënt inpakken van groot belang is. En laten wij nu een scheerapparaat hebben gespot dat daar helemaal op aansluit: de Remington Flex360°. Deze is kleiner dan een gemiddeld scheerapparaat, maar geeft dankzij ronddraaiende bewegingen toch een optimaal resultaat.

Dankzij de universele voltage en bijgeleverde reisetui is dit scheerapparaat 100 procent ‘travelproof’. De HyperFlex-technologie zorgt ervoor dat je vader geen plekje overslaat en er ook op reis altijd piekfijn uitziet.

Bestel de Remington Flex360° of laat je inspireren door tientallen andere travelgadgets.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.