Voor op de bucketlist: dansen in Disneyland

shutterstock_1052533727

Na het succes van Electroland dit jaar heeft Disneyland Paris aangekondigd dat het event in 2019 terugkomt naar het resort. Dit jaar heeft het event verspreid over twee dagen (29 en 30 juni) meer dan 16,000 muziekliefhebbers verwelkomd.

Op vrijdag 29 juni gingen vier top-dj’s het podium op in het Walt Disney Studios Park om klassieke mixen en nieuwe hits te draaien: de Belgische Henri PFR, de Franse Klingande en Bob Sinclar. De menigte danste de hele nacht door terwijl special effects werden geprojecteerd op het Hollywood Tower Hotel. De avond sloot af met de Duitse Robin Schulz. Electroland ging de volgende avond door, te beginnen met de Britse saxofonist Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago. Ze werden gevolgd door Mosimann uit Zwitserland, Afrojack uit Nederland en uiteindelijk duo Dimitri Vegas en Like Mike.

“Electroland is een unieke ervaring voor zowel muziekliefhebbers als fans van Disneyland Paris. Het is een kans om te genieten van een muziekfestival van wereldklasse in een unieke omgeving. Electroland maakt deel uit van een groeiende lijst van aankomende unieke evenementen zoals het runDisney weekend, Disney Loves Jazz Festival en Rendez-vous Gourmand die zowel nieuwe als terugkerende gasten aantrekken. Deze evenementen bieden hen de mogelijkheid om op een gloednieuwe manier te genieten van hun favoriete resort”, aldus Gustavo Branger, vicepresident Disney Business Solutions & Special Events, Disneyland Paris.

1
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.