Voyago.nl is begonnen in 2017 als een online platform dat jou helpt om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis. Dit is dé website om te weten te komen waar jouw volgende vakantie naartoe gaat, wat je daar gaat doen en waar je gaat overnachten. Hier vind je de beste tips, de leukste hotspots en meest Instagramwaardige bestemmingen!

Over ons

Voyago.nl staat voor kwalitatief hoogstaande en inspirerende verhalen over bestemmingen wereldwijd, gecreëerd door ons eigen content-team. Ze nemen je mee op rondreis, citytrip, cruise, treinreis of strandvakantie en delen de mooiste plekjes, lekkerste restaurants en gaafste activiteiten, zodat je deze op je eigen bucketlist kunt zetten.

Boek nu jouw vakantie op Voyago.nl

Waarom je jouw volgende vakantie via Voyago.nl moet boeken? 

✔    Ons team van reisjournalisten heeft meer dan 150 landen ter wereld bezocht en geeft het beste advies!

✔    Combineer zelf jouw verblijf, luchthaven en tijden. Kies je favoriete accommodatie en wij tonen alle vluchtopties vanaf alle Nederlandse, Belgische én Duitse luchthavens met alle vertrektijden. 

✔    SGR en ANVR. Wij laten jouw reis uitsluitend uitvoeren door partijen met de juiste garanties en zekerheden!

✔    Groot en uniek aanbod. Van verre reizen tot stedentrips en van strandvakanties tot wintersport van touroperators uit Nederland en Duitsland of zelf jouw eigen unieke reis samenstellen. Het kan allemaal bij Voyago.

Van stedentrips tot rondreizen

Op zoek naar strandvakanties, stedentrips, kindvriendelijke vakanties, rondreizen of heerlijk all inclusive genieten? We hebben het allemaal! Ons aanbod is divers en wordt de komende maanden verder uitgebreid. Alle reizen die geboekt worden bij touroperators op het platform van Voyago zijn gedekt door de SGR. Daarmee valt je boeking onder dekking van het SGR in geval van een faillissement.​

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie? Boek dan snel op Voyago.nl

Uiteraard kan je Voyago.nl ook volgen op Facebook en Instagram.

Alle reizen die geboekt worden bij touroperators op het platform van Voyago zijn gedekt door de SGR. Daarmee valt je boeking onder dekking van het SGR in geval van een faillissement.​


Het team

  • Reizen staat bij mij voor pure vrijheid. Niets hoeft, (bijna) alles mag! Waar ik in het dagelijkse leven graag alles zo gestructureerd mogelijk doe, laat ik dit tijdens reizen juist helemaal los! Geijkte bezienswaardigheden sla ik soms over, want toeren zonder vaste route levert vaak leukere hotspots en memorabele plekken op. Ik heb prachtige bestemmingen over de hele globe mogen bezoeken. Eén van mijn favoriete landen is Japan. De beleefdheden, gastvrijheid, prachtige landschappen, geavanceerde toiletten (met watervalgeluiden en vele opties), bijzondere cultuur, het punctuele openbaar vervoer en het overheerlijke eten. Dichter bij huis ben ik fan van rondreizen door Italië, Griekenland, Portugal en de besneeuwde bergen in Oostenrijk.
  • Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Inmiddels heb ik al veel landen bezocht van Indonesië, China en de Verenigde Arabische Emiraten tot Canada, Peru en Saint Lucia. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Ik kan je alles vertellen over wat je kan doen in New York, wat je kan verwachten van de Disney- en Universal-parken in Florida en welke natuurparken je niet mag missen in het westen van de Verenigde Staten. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een berichtje via livechat!