Oost, west, chocolade best: overnacht in een chocoladehuisje

Oost, west, chocolade best: overnacht in een chocoladehuisje

Inhoudsopgave

Wakker worden in een huisje dat helemaal bestaat uit chocolade lijkt een sprookje, maar Booking.com maakt het werkelijkheid! De gerenommeerde chocolatier Jean-Luc Decluzeau heeft een chocoladehuisje van 18 vierkante meter ontworpen. En het is vanaf 19 september exclusief beschikbaar op Booking.com.

Jean-Luc is gespecialiseerd in het maken van chocoladesculpturen en het huisje wordt gemaakt van 1.500 kilo chocola. De gelukkigen die een verblijf in het huisje weten te bemachtigen kunnen genieten van een heerlijk decadent nachtje, in het midden van een weelde aan chocoladelekkernijen.

Overal in het huisje vind je chocola; van de muren en het dak, tot de open haard, de ladekast, klok, kopjes, boeken en er staat zelfs een kandelaar van chocola. Buiten gaat de chocoladegekte door, met een eendenvijver van witte chocolade en een prachtig bloemenbed compleet gemaakt van – je raadt het al – chocola. Goed nieuws voor de chocoholics: de meeste van deze verrukkelijke items zijn, voor wie het geluk heeft er te mogen overnachten, eetbaar!

Wie een nachtje in deze chocoladedroom wil verblijven moet snel zijn, aangezien er maar een aantal nachten beschikbaar zijn om te boeken. Op 19 en 26 september om 10:00 (CET) wordt er een nacht beschikbaar gesteld voor 5 en 6 oktober. Je kunt deze unieke ervaring boeken voor maar 50 euro door de exclusieve Booking.com-listing hier te bezoeken.

Een chocoladehuisje op een adembenemende locatie
Het chocoladehuisje bevindt zich in het prachtige glazen huis L’Orangerie Ephémère, in de tuinen van de Cité de la Céramique in Sèvres. Naast het chocoladehuisje biedt Booking.com gasten – in samenwerking met de ambachtelijke chocolatier – ook een unieke workshop! Tijdens de workshop leer je zelf hoe je mini-chocoladevakantiehuisjes kan maken die ongetwijfeld de smaakpapillen en verbeelding van jong en oud doen opleven.

‘Ik had nooit gedacht dat ik de mogelijkheid zou krijgen een levensgroot chocoladehuisje te maken waar reizigers in kunnen slapen!’, zegt Jean-Luc Decluzeau, meesterchocolatier, beeldhouwer en ontwikkelaar. ‘Ik vind het geweldig om met Booking.com samen te werken en mijn passie voor chocolade met hen te delen. Ik hoop dat gasten zullen smullen van deze zoete en unieke verblijfservaring.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten