Pirates of the Caribbean attractie is weer open

Pirates of the Caribbean, één van de meest populaire attracties in Disneyland Paris, is vanaf vandaag weer officieel open voor alle gasten. De attractie is vernieuwd ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris en zit vol met nieuwe verrassingen, waaronder Jack Sparrow, Captain Barbossa en een bende nieuwe zeerovers.

De verschillende ‘Pirates of the Caribbean’ kaskrakers hebben de Disney Imagineers geïnspireerd voor enkele nieuwe wendingen in het verhaal en om nieuwe personages en magie in deze klassieke attractie te introduceren.

Heb je altijd al de meest gezochte piraat van de zeven zeeën willen ontmoeten? Dan heb je geluk, want Jack Sparrow is vanaf vandaag officieel te zien in twee scènes in de onvergetelijke attractie in Adventureland in het Disneyland Park.

Daarnaast is Kapitein Barbossa, bekend uit de filmhits, voor het eerst in de attractie in Disneyland Paris te zien, samen met zijn skeletbemanning in een unieke scène die speciaal voor Disneyland Paris is bedacht. Ook de geesten van Davy Jones en Blackbeard komen je waarschuwen dat “dead men DO tell tales”.

In de hele attractie heeft de show nieuwe Audi-Animatronics figuren, kostuums, special effects en nieuwe licht- en geluidseffecten, inclusief de bekende muziek uit de films. En natuurlijk is het iconische nummer “A Pirates Life for Me!” in de attractie te horen.

De gasten van Disneyland Paris zullen ook een aantal veranderingen ontdekken in Blue Lagoon Restaurant, dat heropend is als Captain Jack’s. Het lijkt erop dat Kapitein Jack het restaurant in een weddenschap heeft gewonnen en nu piraten van alle leeftijden verwelkomt om te genieten van een drankje en een warme maaltijd. Het interieur van het restaurant heeft een nieuw thema en de gasten worden vermaakt door een gezellige piratenband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.