Polarsteps lanceert nieuwe functie ‘Travel Book’

backpackerDe reisapp Polarsteps lanceert de nieuwe functie Travel Book

De Nederlandse reisapp Polarsteps lanceert de nieuwe functie Travel Book; een tool waarmee reizigers onderweg een fotoboek van hun reis maken en deze achteraf ook kunnen bestellen.

De app trackt op reis automatisch de route die wordt afgelegd en creëert een instant fotoalbum. Daarnaast noteert Polarsteps het statistieken zoals weersomstandigheden, afstanden en hoogtes. Ook wanneer reizigers tijdelijk offline zijn.

Reizigers kunnen op deze manier ook onderweg hun reisverhaal delen met vrienden of familie. De Travel Book tool deelt updates met de ‘volgers’ wanneer er nieuwe avonturen zijn beleefd of ontwikkelingen plaatsvinden.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken. De reisboeken zijn verkrijgbaar in vier kleuren en kunnen 300 pagina’s bevatten. Een Travel Book is verkrijgbaar vanaf 30 euro.

0

Redactie Voyago
Redactie Voyago
De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De ontwikkelingen rondom de reisbranche en COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op? Zeker weten dat u niks mist? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.