Ga naar deze pop-up ervaring voor honden in New York

Ga naar deze pop-up ervaring voor honden in New YorkGa naar deze pop-up ervaring voor honden in New York

Van 16 september tot 12 november kun je in New York City instagramwaardige foto’s maken met honden. In totaal zijn er acht kamers met verschillende thema’s, met twintig fotoplekken.

Ook honden die geadopteerd kunnen worden, worden iedere week binnengebracht. Reddingswerkers komen mee om zo te helpen met het eventuele adoptieproces bij toekomstige hondeneigenaren. Mede eigenaar van Human’s Best Friend, de organisator van het gebeuren, Brian Tovar, tegen Gothamist: ‘Het gaat erom dat honden geadopteerd worden en een plaats waar de mensen en honden hun band kunnen vergroten.’

Om het een beetje rustig te houden, zijn maar 12 beestjes per ronde de gelukkige en kunnen ze naar binnen voor 30 tot 45 minuten. De pop-up ervaring gaat misschien nog naar andere steden in Noord-Amerika.

Kaartjes zijn hier te verkrijgen. Voor een persoon kosten ze $29 en voor een persoon en een hond $39. Tien procent van alle inkomsten gaan naar de deelnemende redding organisaties. Je vindt de pop-up ervaring in de wijk West Village.

1
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.