Reis tijdelijk goedkoper met de trein door Italië

shutterstock_3Reis tijdelijk goedkoper met de trein door Italië 61599950Reis tijdelijk goedkoper met de trein door Italië

Drie steden in één voor maar €20, goedkoper dan dit ga je het niet krijgen. Door een tijdelijke actie is dit nu mogelijk!

Voor het bedrag kun je reizen in Italië tussen de bekendste steden: Rome, Florence en Venetië. Allemaal staan ze bekend om het lekkere eten, de bloeiende historie en de rijke cultuur.

Dit alles hebben we te danken aan GoEuro. Zij is gaan samenwerken met Italo Treno om zo hoge kortingen te geven op de hogesnelheidstreinen tussen de steden.

Om zo’n goedkoop kaartje te kunnen bemachtigen, moet je beginnen in Florence of Rome en een tussenstop maken in Venetië. Wanneer je zo boekt dat het beginpunt verschilt van je eindpunt, krijg je deze goedkope tickets. Als je terug wil keren naar je beginpunt, wordt de prijs verhoogd naar €40.

De kaartjes worden tot met 31 augustus aangeboden voor reizen tussen 17 oktober en 8 december. Ze zijn hier te verkrijgen.

1
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.