Retourtje Jakarta vanaf minder dan zeshonderd euro

Retourtje Jakarta vanaf minder dan zeshonderd euroRetourtje Jakarta vanaf minder dan zeshonderd euro

De Wonderful Indonesia Weeks van Garuda Indonesia zijn er weer. Tot en met 18 januari 2018 kun je jouw favoriete Indonesische bestemming boeken met hoge kortingen.

De bestemmingen waaruit je kunt kiezen, zijn uiteraard Jakarta en Bali maar ook bijvoorbeeld Lombok en Ambon. Een retourvlucht naar Jakarta wordt aangeboden vanaf €599,- en naar Bali zijn er al vluchten te boeken vanaf €639,-. Andere actiebestemmingen zijn Surabaya, Yogyakarta, Semarang en Manado. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van beschikbaarheid.

Garuda Indonesia biedt een non-stop service aan van Amsterdam naar Jakarta. Naast de full-service en Wi-Fi aan boord van de toestellen, biedt de luchtvaartmaatschappij ook een bagagevrijdom van 30kg per persoon aan. Tevens mag je een extra stuk tot 23kg gratis aan sportbagage meenemen.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.