Rondreizen

Wil jij een rondreis maken? Wanneer je een vakantieland goed wilt leren kennen, is een rondreis hiervoor de perfect keuze. Tijdens een rondreis maak je pas echt kennis met een bepaalde regio of zelfs het hele land. Tijdens deze reis slaap je elke dag op een andere locatie en bovendien wordt alles voor je geregeld.

Lees meer over Rondreizen

Jouw vakanties

Zo heb jij hier geen omkijken naar en kan je volledig genieten van deze met zorg samengestelde rondreis. Kies voor individuele rondreizen of ga samen op pad in een groepsrondreis. Wat voor rondreis je ook kiest, je zult gegarandeerd genieten van de adembenemende natuur en imposante cultuur. Onze ervaren gidsen, vriendelijke locals en partners zullen je gegarandeerd de mooiste en meest unieke plekken laten zien. In welk land wil jij een rondreis maken?

Populaire rondreis bestemmingen

Voyago heeft een ruim assortiment als het gaat om bestemmingen voor jouw rondreis. Door het ruime aanbod kun je kiezen uit diverse vakantiebestemmingen. Bekijk hier al onze bestemmingen:

 • Rondreis naar Marokko

 • Rondreis naar Egypte

 • Rondreis naar Griekenland

 • Rondreis naar Spanje

 • Rondreis naar Portugal

 • Rondreis naar Thailand

 • Rondreis naar Italië

 • Rondreis naar Amerika

 • Rondreis naar Indonesië

 • Rondreis naar Mexico

 • Rondreis naar Dubai

 • Rondreis naar Turkije

Individuele rondreis

Kies voor een individuele rondreis wanneer jij een land wilt ontdekken op jouw manier. Een individuele rondreis, ofwel een privé rondreis, is een rondreis waarbij je alleen of met jouw eigen privé gezelschap reist. Wanneer je dus met je familie, vrienden of kennissen rondreist, dan is er nog steeds sprake van een individuele rondreis.  

Een privé rondreis wordt aan de hand van jouw wensen en behoeften zorgvuldig samengesteld. Zo is er veel aandacht voor luxe en comfort, maar hebben deze rondreizen ook een avontuurlijk karakter. Een belangrijk voordeel van een individuele rondreis is dat je geen rekening hoeft te houden met een groep. Je bent dus een stuk flexibeler en bepaalt zelf hoe de reis eruit komt te zien. Bovendien kan jij ook nog eens jouw eigen reistempo bepalen en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Groepsrondreizen

Naast een individuele rondreis kun je ook kiezen uit groepsrondreizen. Onze groepsrondreizen zijn door onze ervaren reisspecialisten samengesteld en sluiten perfect aan op de wensen en behoeften van de échte reisliefhebber. Kies uit onze vele uiteenlopende bestemmingen binnen of buiten Europa en geniet van een zonvakantie, cultuurvakantie of een actieve vakantie. Wat je ook zoekt, het is allemaal mogelijk met de groepsreizen van Voyago. 

Fly-drive 

Ben je op zoek naar vakantie inclusief vlucht en huurauto? Dan bieden onze fly-drive reizen de uitweg. Zoals de naam al zegt, vlieg je eerst naar jouw favoriete vakantieland om deze vervolgens te kunnen verkennen door middel van een huurauto. Dit betekent dat je tijdens jouw rondreis alle vrijheid hebt om een land of regio op eigen tempo te leren kennen. Hierbij is er keuze uit een fly-drive met of zonder overnachtingen. Bij een fly-drive met overnachtingen hoef je niet meer na te denken waar je zult overnachten. Je hoeft niet meer te zoeken naar een hotel met vrije kamers. Jouw reisroute is dus grotendeels vastgelegd, maar biedt voldoende vrijheid om te bepalen waar je naartoe wilt gaan.

Kies je voor een fly-drive zonder overnachtingen? Dan geniet je van nóg meer vrijheid. Een fly-drive zonder overnachtingen bestaat alleen uit jouw vlucht en huurauto. Je bepaalt dus zelf waar je naartoe reist en hoe lang je hier wilt verblijven. Reis je in het hoogseizoen? Hou dan rekening met het vinden van beschikbare accommodaties. 

Autorondreizen

Wil je alleen met de auto gaan rondreizen? Dan is een autorondreis een geschikte keuze. In vergelijking met onze fly-drives zijn onze autorondreizen zonder vlucht en vertrek je vanuit huis met jouw eigen auto. Heb je geen auto tot je beschikking? Dan bestaat de mogelijkheid om een autorondreis te boeken inclusief huurauto. Het voordeel van een autorondreis is dat je van veel vrijheid kunt genieten. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt en zelf bepalen hoe lang je erover doet. Een nadeel hiervan is dat het lang kan duren alvorens je in het land van bestemming bent. Zorg ervoor dat meerdere bestuurders mee op reis gaan, zodat je onderweg voldoende kunt afwisselen.

De mooiste rondreizen boek je bij Voyago

Wil jij onvergetelijke avonturen beleven tijdens een rondreis? Bekijk dan nu het aanbod rondreizen op Voyago en boek direct. Onze groepsreizen zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren reisspecialisten. Zo weet jij dat je altijd zult genieten tijdens een rondreis van Voyago! Geniet van een individuele rondreis op maat of leer nieuwe mensen kennen en ga samen op avontuur in één van onze groepsrondreizen. Liever een rondreis per auto? Kies dan voor onze fly-drives of autorondreizen. 

Heb je vragen gekregen over een rondreis? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers proberen je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.