Van Rotterdam naar Londen met supersnelle treinVan Rotterdam naar Londen met supersnelle trein

Citytrippers opgelet! Het is nog even wachten, maar binnenkort krijgt Rotterdam Centraal een super snelle treinverbinding naar Londen. Binnen ongeveer drie uur sta je hiermee in het hartje van de Britse hoofdstad.

De snelle overtocht van Rotterdam naar Londen zal worden uitgevoerd door treinmaatschappij Eurostar. Hiervoor wordt op Rotterdam Centraal een nieuwe terminal gebouwd waar je paspoort, treintickets en bagage worden gecontroleerd. Ook krijgt de nieuwe terminal een luxe wachtruimte, deze zal het lege stadskantoor boven de HEMA komen.

Eurostar wil de nieuwe trein van de lente twee keer per dag laten rijden ’s ochtends en ’s avonds. Je dient uiterlijk 12,5 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij de douane, een groot verschil met de vliegreis naar Londen. Bovendien arriveer je binnen drie uur en een kwartier op Londense station St. Pancras.

Tot slot hebben de treinen een designinterieur en een restaurant aan boord. Daarnaast is er de geliefde wifi en kun je er 300 uur aan films en series streamen. De prijs van de tickets is nog onbekend, maar naar verwachting zal dit zeker minder zijn dan dat van een vliegticket.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.