SnapTrip: ‘snap’ voordelig je eigen reis

Onder de naam SnapTrip lanceert TravelXL een nieuwe website, waarmee je zelf reizen kunt samenstellen. Bij SnapTrip, een naam met een knipoog naar Snapchat, worden de bestemming, een vlucht op de gekozen tijd, een hotel en/of huurauto gecombineerd tot één voordelige prijs.

SnapTrip is van toepassing op zonvakanties, verre vakanties en citytrips. Het aanbod komt eenmalig voorbij. ‘Zoals de naam al aangeeft, als men niet gelijk de reis ‘snapt’, bestaat de kans dat deze hierna niet meer voor een zelfde prijs is te boeken’, zegt Ronald Raadsheer van TravelXL.

De techniek op de achtergrond is afkomstig van Airtrade, dat ook de package-deals van KLM faciliteert. Raadsheer: ‘Alleen bieden wij meer dan de vluchten met KLM. Wij bieden een keuze uit meer dan een miljoen vluchten, waaronder alle gerenommeerde airlines als KLM en Emirates, maar ook van lowcost airlines als Transavia en EasyJet. Daarnaast hebben we meer dan 800.000 hotels, van drie tot zes sterren, en honderden autoverhuurders.

Ter gelegenheid van de introductie compenseert SnapTrip tot eind september de CO2- uitstoot voor alle geboekte vluchten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Trees for All.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.