Thalys biedt premium experience voor lagere prijs

Thalys wil reizen in stijl nog toegankelijker maken met Premium Mini. Dit aanvullende aanbod maakt het mogelijk voor groepen van twee tot zes personen om in de meest luxe klasse te reizen, tegen een lagere prijs. Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar, voor reizen vanaf 4 september.

Gratis wifi, extra ruime stoelen en een heerlijke maaltijd. Dat is wat je kunt verwachten als je kiest voor Premium Mini. Wie gebruik wil maken van deze faciliteiten aan boord, doet er verstandig aan niet te lang te wachten. Per maand worden slechts 2000 tickets voor dit tarief aangeboden.

De prijzen voor een enkele reis in Premium Mini van Amsterdam/Schiphol/Rotterdam naar Brussel vind je al vanaf 60 in plaats van 77 euro. Naar Parijs zijn Premium Mini-tickets te verkrijgen vanaf 99 euro voor een enkeltje, voorheen was dat 126 euro.

Aanvullende informatie
Premium Mini geldt voor alle Thalys bestemmingen, met uitzondering van binnenlandse of seizoensbestemmingen. Beschikbaar via alle gebruikelijke verkoopkanalen. Het is niet mogelijk tickets om te ruilen of in te wisselen voor geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.