Verkoop Thalys-tickets naar Disneyland start dinsdag

Verkoop Thalys-tickets naar Disneyland start dinsdagVerkoop Thalys-tickets naar Disneyland start dinsdag

De ticketverkoop van de treinreizen met Thalys naar Disneyland Paris start vanaf dinsdag. Vanaf 31 maart 2019 verbindt Thalys Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met Disneyland Paris (Marne-la-Vallée) en Roissy-Charles de Gaulle.

Het station van Marne-la-Vallée is ideaal gelegen aan de ingang van de Disney Parken. Vanaf Amsterdam sta je binnen 3 uur en 40 minuten voor de ingang en vanaf Rotterdam binnen 2 uur 55 minuten. Deze nieuwe comfortabele en snelle verbinding, zal dus als ideale reispartner beschouwd worden.

Disneyland Paris en verder
Deze nieuwe verbindingen openen ook de weg naar één van de mooiste regio’s van Frankrijk, op slechts 20 minuten van Parijs. Marne-la-Vallée beperkt zich niet tot Disneyland Paris. Naast de magie van Disneyland Paris en haar adembenemende attracties, zijn de nabijgelegen kastelen van Fontainebleau of Vaux-le-Vicomte ook het bezoeken waard. Val-d’Europe, de nieuwe stad rond het park, beschikt over het prachtige Sealife-aquarium. En voor de shopliefhebbers, heeft La Vallée Village heel wat koopjes in de aanbieding. In de buurt van Roissy-Charles De Gaulle bevindt zich dan weer een van de grootste luchtvaartmusea ter wereld. Een balletje slaan kan ook, vanaf september op de gloednieuwe golfbaan van Roissy.

Praktische informatie
Start verkoop: 18 december 2018
Tarieven: Vanaf € 35,- in reiscategorie Standaard, € 62,- in Comfort en € 89,- en Premium, waarbij er ook speciale tarieven voor de allerjongsten zijn (tot en met 12 jaar): Standard voor slechts € 15,-.
Frequentie: Dagelijks twee treinen heen en terug
Reistijd: Charles de Gaulle: 3u18 vanuit Amsterdam, 2u35 vanuit Rotterdam
Marne-la-Vallée: 3u40 vanuit Amsterdam, 2u55 vanuit Rotterdam
Verkoop: Online verkoop thalys.com, via de Thalys-applicatie als ook via de andere reguliere verkoopkanalen en via reisagentschappen.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.