Top 10 beste winterzonbestemmingen: #10Top 10 beste winterzonbestemmingen: #10

In december kijken we uit naar een witte kerst met warme chocolademelk bij het haardvuur en kerstverlichting in de straten. Maar na de feestdagen is de winterpret gauw over en gaan we met z’n allen over tot de orde van de dag. Tijd voor winterzonbestemmingen!

Ben jij ook zo toe aan een zonnige bestemming om aan het grauwe weer te ontsnappen? Wij van Voyago.nl leven met je mee, en daarom presenteren we je elke week een van de beste winterzonbestemmingen. Deze week: Playa Del Carmen, Mexico

Er is nooit een slecht moment om naar Playa Del Carmen te gaan, gezien de zon daar bijna het hele jaar door schijnt. De winter is het hoogseizoen, dus is het verstandig om op tijd te boeken. De stad ligt ongeveer halverwege tussen Tulum en Cancun, op het schiereiland Yucatan. En mocht je klaar zijn met de stranden, winkels en lokale restaurants, dan zijn er nog altijd excursies naar de Maya-ruïnes in de buurt.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.