Top 10 beste hotels en B&B’s van Nederland

Top 10 beste hotels en B&B’s van NederlandTop 10 beste hotels en B&B’s van Nederland

Nederlanders houden van een vakantie in eigen land. Het is dan ook van belang dat je bij goede hotels en B&B’s terecht kunt. Telefoonboek.nl heeft op zijn website de hotelervaringen van zijn bezoekers onderzocht. Dit leverde de top 10 best beoordeelde hotels en Bed & Breakfast accommodaties in Nederland op.

Maar liefst vijf van de tien best beoordeelde bedrijven in de categorie ‘hotels’ zijn een Bed & Breakfast accommodatie. In de top 10 worden enkel de volgende twee hotels vertegenwoordigd, Hotel-Brasserie Sint Lambert en NH Hotel.

HBhotelapartments – een online platform voor het verhuren van appartementen, staat op een zesde plek. In dit jaarlijks terugkerende onderzoek zijn de nieuwkomers van dit jaar, ten opzichte van vorig jaar, B&B De Linge (2), HBhotelapartments (5), B&B L’Embrasse (7), Hotel-Brasserie Sint Lambert (8), NH Hotel (9) en B&B Bergerven (10).

De top 10 beoordeelde hotels:
1. B&B Den Binnentuin (9,9)
2. B&B De Linge (9,6)
3. B&B Boomken’s Ranch (9,4)
4. B&B De Rieten Deken (9,4)
5. HBhotelapartments (9,2)
6. Guesthouse het Harlekijntje (9,1)
7. B&B L’Embrasse (9,0)
8. Hotel-Brasserie Sint Lambert (8,8)
9. NH Hotel (8,8)
10. B&B Bergerven (8,7)

 

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een beoordeling toekennen aan gezochte bedrijven. Hierbij kunnen zij op basis van hun ervaring de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor dit overzicht. In totaal staan er 5.795 bedrijven geregistreerd in de categorie hotels op de website. In de provincie Noord-Holland zijn de meeste bedrijven geregistreerd in de hotelbranche.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.