Top 10 winterzonbestemmingen: #6

De zon mag dan wel lekker schijnen, maar de winter is nog niet voorbij. Genoeg kansen dus om nog naar een winterzonbestemming te vertrekken! Mexico, de Verenigde Staten, Singapore en Oman: zij kwamen al voorbij in onze top 10 zonnige bestemmingen voor in de winter.

Deze week: Douro-vallei, Portugal

Ditmaal reizen we digitaal af naar de Douro-vallei in Portugal. Een plek waar de lente net wat eerder begint dan in Nederland. Deze regio staat bekend om zijn wijnen. Deze vallei heeft een eigen micro-klimaat, hier hebben de druiven uit dit gebied hun spectaculaire smaak aan te danken. Wie dit gedeelte van Portugal in de maand maart bezoekt, loopt de kans om bijzondere roze-witte wolkenpartijen te spotten, die vooral in de heuvels voor een prachtig landschap zorgen.

Het op wellness gerichte Six Senses is de ideale plek voor een ‘spa-cation’, waar wijn als een rode draad door jouw verblijf loopt. Wie er liever op uit gaat, kan aan boord van een barco rabelo stappen. Deze boten zijn speciaal ontworpen voor de moeilijk bevaarbare rivieren van de Douro-vallei.

Nieuwsgierig naar de andere winterzonbestemmingen? Je vindt ze hier!

Eén gedachte over “Top 10 winterzonbestemmingen: #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.