Top 10 winterzonbestemmingen: Tanzania #3Top 10 winterzonbestemmingen: Tanzania #3

We zijn er bijna doorheen: de top 10 beste winterzonbestemmingen. Vandaag bespreken we de nummer drie, een bestemming waar het eigenlijk het hele jaar door wel goed vertoeven is en waar nu een heleboel wildlife te spotten is.

#3 winterzonbestemming: Tanzania

De meeste mensen beseffen niet dat Tanzania een geschikt land is om het hele jaar door naartoe te reizen. Er is in de maand maart veel wildlife te zien in zowel de Serengeti als de Ngorongoro Crater, en het weer is vrij optimaal: de vochtigheid daalt in maart en het regenseizoen begint pas in april.

Accommodatietip: Aan het einde van vorig jaar verwelkomde Tanzania het nieuwe Sanctuary Retreats Kichakani Serengeti Camp, dat beschikt over luxe tenten die zijn ontworpen om de migratie van gnoes en zebra’s te volgen.

Bekijk de andere winterzonbestemmingen uit de top 10.

0
Alexandra Meijer
Alexandra Meijer
Hi! Ik ben Alexandra, content manager voor Voyago.nl, dol op reizen en nieuwe gerechten ontdekken. Mijn meest gemaakte citytrip is naar Lissabon en voor een vakantie vind je mij het vaakst in Zwitserland. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mailtje via info@voyago.nl!
Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.